Șuncă de Praga feliată

Șuncă de Praga feliată

Ți-era dor de gustul delicios al sendvişurilor cu şuncă praga din copilărie? Încearcă reţeta tradiţională Moldova în Bucate.  Conţine 65% pulpă de porc şi condimente naturale. În formă pătrată, şunca Praga este ideală pentru sendvişuri cu pâine toast şi aperitive. O feliem potrivit pentru ca tu să te bucuri oriunde de savoarea sa autentică.

Termen de valabilitate: 30 zile

Modalități de ambalare: atm

Greutate: 100g

Șuncă Praga

Șuncă Praga

Ți-era dor de gustul delicios al sandvişurilor cu şuncă praga din copilărie? Încearcă reţeta tradiţională Moldova în Bucate.  Conţine 65% pulpă de porc şi condimente naturale. În formă pătrată, şunca Praga este ideală pentru sandvişuri cu pâine toast şi aperitive. Ambalat la cca 2000 g.

Termen de valabilitate(zile): 60

Modalități de ambalare: baton

Cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc

Cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc

Pentru că punem mare preţ pe ingredientele şi condimentele naturale, am pregătit cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc, în maţe de porc naturale. Produs fiert şi afumat cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,15 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 400 g vid sau 1500 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: atm

Cârnaţi pentru grătar

Cârnaţi pentru grătar

Cele mai frumoase întâlniri cu cei dragi sunt cele în care se adună toată lumea la grătar. Și bineînţeles, când nu lipsesc cârnaţii pentru grătar în maţe de oaie naturale. Sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Din 1 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalaţi la 300 g vid sau 1500 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: atm

Cârnaţi bucovineni

Cârnaţi bucovineni

Mesele în familie sunt memorabile doar cu preparate tradiţionale. De aceea, am pregătit cârnaţii bucovineni în maţe de porc naturale din pulpa de porc si ingrediente de calitate superioara. Prin fierbere şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. 1,1 kg pulpă de porc pentru 1 kg produs finit. Ambalat la 400 g vid sau 1500 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalitati de ambalare: atm

Cârnaţi cabanos

Cârnaţi cabanos

O gustare tradiţională românească conţine musai cârnaţi cabanos. şi nu oricare, ci unii care conţin 90% carne de porc. Cârnaţii în maţe de oaie naturale sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Ambalaţi la 350 g vid sau 1500 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: atm

Cârnaţi măcelăreşti

Cârnaţi măcelăreşti

Cu un conţinut de 93% de carne de porc, tăiată în bucăţi mari, cârnaţii măcelăreşti în maţe naturale de porc sunt nelipsiţi de la mesele tradiţionale cu cei dragi. Produs fiert şi afumat cu rumeguş din lemn de fag.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: vrac

Cârnaţi ţăranesti de porc

Cârnaţi ţăranesti de porc

Gustul cârnaţilor ţărăneşti de porc nu se uită niciodată. Aceşti cârnaţi în maţe de porc naturale sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,1 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 350 g vid sau 1500 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 20

Modalități de ambalare: atm

Crenvurşti de porc

Crenvurşti de porc

Sunt delicioşi indiferent dacă îi mănânci simpli sau cu muştar şi ketchup. Crenvurştii de porc de la Moldova în Bucate sunt produşi din carne de porc şi afumaţi cu rumeguș din lemn de fag. Amabalaţi la 200 g vid sau 1400 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

Crenvurşti din piept de pui

Crenvurşti din piept de pui

Cel mai gustos mic dejun conţine obligatoriu crenvuşti din piept de pui. Conţin doar carne de pui , sunt afumaţi cu rumeguş din lemn de fag şi ambalaţi la 220 g vid sau 1400 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalitati de ambalare: atm

Parizer ţărănesc cu porc şi vită

Parizer ţărănesc cu porc şi vită

Când ţi-e dor de gustul parizerului din studentie, alege parizerul ţărănesc cu porc si vita de la Moldova în Bucate.  Ambalat vrac la baton de cca.4000 g.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: vrac

Parizer ţărănesc cu piept de pui

Parizer ţărănesc cu piept de pui

Un produs din piept de pui recomandat pentru sandvișul de dimineață. Ambalat vrac, la baton de cca. 4000 g.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: vrac

Parizer cu ardei

Parizer cu ardei

Parizerul din piept de pui şi ardei gras este alegerea perfectă pentru un aperitiv, un sandviş sau un mic dejun gustos şi săţios. Ambalat la 2000 g.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: vrac

Lebervurşti

Lebervurşti

Dacă e sărbătoare, pe masă sunt întotdeauna bucate tradiţionale. Iar lebărvurştiul e la loc de cinste. Conţine 40 % ficat de porc şi condimente naturale. Ambalat la baton 200 g. Probabil cei mai buni lebarvurşti din România!

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: baton

Cârnaţi plai picanţi

Cârnaţi plai picanţi

Produs crud uscat, obţinut din ingrediente de calitate şi condimente naturale, prin afumare cu lemn de esenţă tare şi maturare timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,3 kg carne se obţine 1 kg produs finit cu gust uşor picant, ambalat la 240 g flowpack sau cca 1200 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 120

Modalitati de ambalare: flow-pack

Cârnaţi plai

Cârnaţi plai

Ingrediente de calitate, mirodenii naturale şi o reţetă tradiţională pregătită cu mult suflet. Produsul este afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,3 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 240 g flowpack sau cca1200 g vrac.

Termen de valabilitate(zile): 120

Modalități de ambalare: flow-pack

Salam domnesc

Salam domnesc

Dacă îţi plac sandvișurile, vei fi cucerit de savoarea salamului domnesc de la Moldova în Bucate. Produsul este afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la cca 1000 g

Termen de valabilitate(zile): 90

Modalități de ambalare: atm

Salam regal

Salam regal

Produs crud uscat, preparat din ingrediente de cea mai bună calitate, afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit, salamul regal de la Moldova în Bucate este un produs la care îţi doreşti să revii mereu. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 300 g

Termen de valabilitate(zile): 120

Modalități de ambalare: flow-pack

Salam Sinaia

Salam Sinaia

Cel mai gustos mic dejun este cel cu salam sinaia, afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 saptămâni la loc aerisit. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 300 g sau 700g.

Termen de valabilitate(zile): 120

Modalități de ambalare: flow-pack

Salam uscat

Salam uscat

Produs crud uscat, produs din ingrediente de cea mai bună calitate, afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 180 g sau 450 g

Termen de valabilitate(zile): 120

Modalități de ambalare: flow-pack