Specialităţi ţărăneşti

string(22) "specialitati-taranesti" Semipreparate string(22) "specialitati-taranesti" Preparate string(22) "specialitati-taranesti" Pateuri string(22) "specialitati-taranesti" Paste string(22) "specialitati-taranesti" Mangaliță string(22) "specialitati-taranesti" Mâncăruri string(22) "specialitati-taranesti" Cărnuri string(22) "specialitati-taranesti" Carne fresh

Muşchi file ţărănesc

Muşchi file ţărănesc

Produs după o rețetă tradițională românească, mușchiul file țărănesc este unul dintre cele mai apreciate sortimente Moldova în Bucate. Produsul este obținut prin maturare în condimente timp de  5-7 zile, iar apoi este afumat cu rumeguș din lemn de fag.  Din 1,3 kg muschi se obține 1 kg de produs finit.  Ambalaj: 1000 – 1200 g vrac sau 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

Ceafă de porc ţărănească

Ceafă de porc ţărănească

Reţetă traditională, ingrediente de calitate, condimente naturale. Produsul este obţinut prin maturare în condimente timp de 5-7 zile, apoi este afumat cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,3 kg ceafă se obţine 1 kg de produs finit. Ambalaj: 750 – 1000 g vrac sau 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

Muşchiulet ţărănesc

Muşchiulet ţărănesc

Produs obţinut pe baza unei reţete tradiţionale româneşti, prin maturare în condimente minimum 5-7 zile şi afumare cu rumegus din lemn de fag. Din 1,3 kg muşchiuleţ se obţine 1 kg de produs finit. Ambalat la 750 – 1000 g vrac sau 450 – 500 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalitati de ambalare: vid

Pastramă de porc ţărănească

Pastramă de porc ţărănească

Ți-era dor de gustul delicios al pastramei tradiţionale? Aceeaşi savoare o găseşti în pastrama de porc ţărănească de la Moldova în Bucate.  Produsul este obținut prin maturare în condimente minimum 5-7 zile şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,3 kg pulpă de porc se obţine 1 kg de produs finit. Ambalat la  750 – 1000 g vrac sau 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

Pastramă ţărănească din piept de pui

Pastramă ţărănească din piept de pui

Produsul este pregătit după o reţetă tradiţională românească, prin maturare în condimente minimum 5-7 zile şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,25 kg piept de pui se obţine 1 kg de produs finit. Ambalat la 750 – 1000 g vrac sau 150 – 200 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: vid

Pastramă ţărănească de curcan

Pastramă ţărănească de curcan

Pregătită cu grijă din ingrediente de calitate şi condimente naurale după o reţetă tradiţională, pastrama țărănească de curcan are acea savoare pe care ai căutat-o mereu. Produsul este obţinut prin maturare în condimente minimum 5-7 zile şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,25 kg pulpă de curcan se obţine 1 kg de produs finit. Ambalat la 750 – 1000 g vrac sau 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

şunculiţă ţărănească

şunculiţă ţărănească

Preparat după o reţetă tradiţională savuroasă, produsul este obtinut prin maturare în condimente minim 5-7 zile şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,3 kg pulpă de porc se obţine 1 kg de produs finit. Ambalat la 750 – 1000 g vrac sau 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

Șuncă de porc ţărănească

Șuncă de porc ţărănească

Produs tradiţional românesc, obţinut prin maturare în condimente minimum 5-7 zile şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,35 kg piept de porc se obţine 1 kg de produs finit. Ambalat la 750 – 1000 g vrac sau 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 25

Modalități de ambalare: atm

Slăninuţă ţărănească

Slăninuţă ţărănească

Produs autentic românesc, obţinut prin maturare în condimente minimum 5-7 zile şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,12 kg piept de porc se obţine 1 kg de produs finit, produs presărat cu condimente naturale. Ambalat la 250 – 300 g vid.

Termen de valabilitate(zile): 30

Modalități de ambalare: vid