Valori

Știm foarte bine că nu putem excela în niciun domeniu dacă nu există pasiune. Putem lucra cu cele mai moderne tehnologii, cele mai bune reţete, însă secretul mâncării gustoase este să o prepari cu suflet. Acesta este, cu siguranţă, cel mai important “ingredient”, pe care îl folosim în fiecare zi, în fiecare preparat.

Misiune

Vascar îşi propune să ofere preparate pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. De aceea, selectăm cu mare atenţie carnea, ne asigurăm că e de cea mai bună calitate, apoi o pregătim cu condimente naturale pentru o experienţă delicioasă, de neuitat.

Viziune

De-a lungul timpului, ne-am adaptat realităţilor pieţei şi nevoilor mereu în schimbare ale clienţilor noştri. Însă, un lucru a ramas la fel. Dorinţa de a oferi calitate la nivel de excelenţă în industria în care activăm. Avem convingerea că aceasta este singura cale prin care o companie poate să evolueze sustenabil şi să fie în orice clipă prima opţiune pentru clienţii ei.

Reţea de distribuţie

Poftă bună!

Vascar îţi propune o gamă completă de mezeluri, pateuri, conserve şi mâncăruri la cutie sub mărcile Vascar şi Moldova în Bucate. Preparatele noastre sunt menite să-ţi amintească de cele mai frumoase experienţe culinare pe le-ai trăit alături de cei dragi.

Cu o experienţă de peste 40 de ani, Vascar procesează şi comercializează preparate ce au la bază reţete autentice şi gust specific românesc obţinut prin ingrediente de calitate şi condimente naturale.

Vezi produsele Vascar Vezi produsele Moldova în bucate

Istoria noastră

 • 1984

  Compania cunoscută sub numele de Industria Cărnii Vaslui şi-a început activitatea cu o echipă restrânsă de tineri. În scurt timp, produsele companiei au ajuns pe cele mai exigente pieţe: SUA, URSS, Germania, Franţa.

 • 1991

  Compania şi-a schimbat numele în VASCAR şi a devenit societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat.

 • 1994

  Are loc deschiderea primelor magazine proprii Vascar.

 • 2000

  Este anul privatizării, un an de referinţă pentru programele de investiţii

 • 2005

  A fost implementat şi certificat un sistem de management integrat conform standardelor: ISO 9001/2001, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005. Aceste standarde se recertifică din 3 in 3 ani pentru asigurarea unui management de siguranţă a alimentelor conform standardelor europene.

 • 2006

  Am finalizat investiţii importante precum: instalarea unei linii automatizate de conservă, introducerea unei instalaţii de producere de salamuri crud-uscate pentru secţia de preparate, modenizarea depozitelor de frig şi congelare; achiziţionarea de utilaje noi, retehnologizarea secţiei de preparate.

 • 2011

  Am obţinut “Food Safety System Certification” – FSSC 22000 : 2011.  

 • 2013

  Am primit certificatul BRC (British Retail Consortium).

 • 2015

  Am lansat gama completă de mezeluri Moldova în Bucate.

 • 2016

  Vascar devine brand naţional. Extindem distribuţia în capitală prin semnarea de noi parteneriate cu retaileri independenţi și lansăm prima campanie naţională de comunicare.

 • 2018

  Se lanseaza gama Alege natural, fara E-uri, din ingrediente
  100% naturale, ce cuprinde o varietate mare de produse.

 • 2020

  Am obţinut “Food Safety System Certification” – Higher Level