
Cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc

Cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc
Pentru că punem mare preţ pe ingredientele şi condimentele naturale, am pregătit cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc, în maţe de porc naturale. Produs fiert şi afumat cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,15 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 400 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: atm

Cârnaţi pentru grătar

Cârnaţi pentru grătar
Cele mai frumoase întâlniri cu cei dragi sunt cele în care se adună toată lumea la grătar. Și bineînţeles, când nu lipsesc cârnaţii pentru grătar în maţe de oaie naturale. Sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Din 1 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalaţi la 300 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: atm

Cârnaţi bucovineni

Cârnaţi bucovineni
Mesele în familie sunt memorabile doar cu preparate tradiţionale. De aceea, am pregătit cârnaţii bucovineni în maţe de porc naturale din pulpa de porc si ingrediente de calitate superioara. Prin fierbere şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. 1,1 kg pulpă de porc pentru 1 kg produs finit. Ambalat la 400 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalitati de ambalare: atm

Cârnaţi cabanos

Cârnaţi cabanos
O gustare tradiţională românească conţine musai cârnaţi cabanos. şi nu oricare, ci unii care conţin 90% carne de porc. Cârnaţii în maţe de oaie naturale sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Ambalaţi la 350 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: atm

Cârnaţi măcelăreşti

Cârnaţi măcelăreşti
Cu un conţinut de 93% de carne de porc, tăiată în bucăţi mari, cârnaţii măcelăreşti în maţe naturale de porc sunt nelipsiţi de la mesele tradiţionale cu cei dragi. Produs fiert şi afumat cu rumeguş din lemn de fag.
Termen de valabilitate(zile): 25
Modalități de ambalare: vrac

Cârnaţi ţăranesti de porc

Cârnaţi ţăranesti de porc
Gustul cârnaţilor ţărăneşti de porc nu se uită niciodată. Aceşti cârnaţi în maţe de porc naturale sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,1 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 350 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 20
Modalități de ambalare: atm