Mangaliță

string(9) "mangalita" Semipreparate string(9) "mangalita" Preparate string(9) "mangalita" Pateuri string(9) "mangalita" Paste string(9) "mangalita" Mangaliță string(9) "mangalita" Mâncăruri string(9) "mangalita" Cărnuri string(9) "mangalita" Carne fresh

Spată de porc

Spată de porc

Niciun alt tip de carne nu se compară cu mangalița! Bogată în vitamina B1 și cu conținut redus de colesterol, carnea de mangaliță este recunoscută și pentru frăgezime sa inconfundabilă.

Pulpă de porc

Pulpă de porc

Bucură-te oricând de o carne de calitate! Carnea de mangaliță este excelentă pentru sănătate datorită conținutului ridicat de vitamina B1 și a colesterolului redus. Mai mult, are un gust bogat, savuros.

Piept de porc

Piept de porc

Mușchiuleț de porc

Mușchiuleț de porc

Carnea de mangaliță este recunoscută pentru conținutul de colesterol scăzut, în timp ce frăgezimea se păstrează. Pregătește-o așa cum îți place, va fi delicioasă!

Cotlet de porc

Cotlet de porc

Mangalița este cea mai fragedă și mai suculentă carne de porc. Pe lângă gustul deosebit, carnea de mangaliță este o sursă importantă de vitamina B1 și are un conținut redus de colesterol.

Ceafă de porc

Ceafă de porc

Cea mai sănătoasă carne de porc este și cea mai gustoasă! Carnea de mangaliță are un conținut redus de colesterol, este o sursă importantă de vitamina B1 și este recunoscută pentru frăgezime și gust deosebit.