Cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc
Cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc
Pentru că punem mare preţ pe ingredientele şi condimentele naturale, am pregătit cârnaţi ţărăneşti de porc cu busuioc, în maţe de porc naturale. Produs fiert şi afumat cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,15 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 400 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: atm
Cârnaţi pentru grătar
Cârnaţi pentru grătar
Cele mai frumoase întâlniri cu cei dragi sunt cele în care se adună toată lumea la grătar. Și bineînţeles, când nu lipsesc cârnaţii pentru grătar în maţe de oaie naturale. Sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Din 1 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalaţi la 300 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: atm
Cârnaţi bucovineni
Cârnaţi bucovineni
Mesele în familie sunt memorabile doar cu preparate tradiţionale. De aceea, am pregătit cârnaţii bucovineni în maţe de porc naturale din pulpa de porc si ingrediente de calitate superioara. Prin fierbere şi afumare cu rumeguş din lemn de fag. 1,1 kg pulpă de porc pentru 1 kg produs finit. Ambalat la 400 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalitati de ambalare: atm
Cârnaţi cabanos
Cârnaţi cabanos
O gustare tradiţională românească conţine musai cârnaţi cabanos. şi nu oricare, ci unii care conţin 90% carne de porc. Cârnaţii în maţe de oaie naturale sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Ambalaţi la 350 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: atm
Cârnaţi măcelăreşti
Cârnaţi măcelăreşti
Cu un conţinut de 93% de carne de porc, tăiată în bucăţi mari, cârnaţii măcelăreşti în maţe naturale de porc sunt nelipsiţi de la mesele tradiţionale cu cei dragi. Produs fiert şi afumat cu rumeguş din lemn de fag.
Termen de valabilitate(zile): 25
Modalități de ambalare: vrac
Cârnaţi ţăranesti de porc
Cârnaţi ţăranesti de porc
Gustul cârnaţilor ţărăneşti de porc nu se uită niciodată. Aceşti cârnaţi în maţe de porc naturale sunt fierţi şi afumaţi cu rumeguş din lemn de fag. Din 1,1 kg carne de porc se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 350 g vid sau 1500 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 20
Modalități de ambalare: atm
Crenvurşti de porc
Crenvurşti de porc
Sunt delicioşi indiferent dacă îi mănânci simpli sau cu muştar şi ketchup. Crenvurştii de porc de la Moldova în Bucate sunt produşi din carne de porc şi afumaţi cu rumeguș din lemn de fag. Amabalaţi la 200 g vid sau 1400 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 25
Modalități de ambalare: atm
Crenvurşti din piept de pui
Crenvurşti din piept de pui
Cel mai gustos mic dejun conţine obligatoriu crenvuşti din piept de pui. Conţin doar carne de pui , sunt afumaţi cu rumeguş din lemn de fag şi ambalaţi la 220 g vid sau 1400 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 25
Modalitati de ambalare: atm
Parizer ţărănesc cu porc şi vită
Parizer ţărănesc cu porc şi vită
Când ţi-e dor de gustul parizerului din studentie, alege parizerul ţărănesc cu porc si vita de la Moldova în Bucate. Ambalat vrac la baton de cca.4000 g.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: vrac
Parizer ţărănesc cu piept de pui
Parizer ţărănesc cu piept de pui
Un produs din piept de pui recomandat pentru sandvișul de dimineață. Ambalat vrac, la baton de cca. 4000 g.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: vrac
Parizer cu ardei
Parizer cu ardei
Parizerul din piept de pui şi ardei gras este alegerea perfectă pentru un aperitiv, un sandviş sau un mic dejun gustos şi săţios. Ambalat la 2000 g.
Termen de valabilitate(zile): 30
Modalități de ambalare: vrac
Cârnaţi plai picanţi
Cârnaţi plai picanţi
Produs crud uscat, obţinut din ingrediente de calitate şi condimente naturale, prin afumare cu lemn de esenţă tare şi maturare timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,3 kg carne se obţine 1 kg produs finit cu gust uşor picant, ambalat la 240 g flowpack sau cca 1200 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 120
Modalitati de ambalare: flow-pack
Cârnaţi plai
Cârnaţi plai
Ingrediente de calitate, mirodenii naturale şi o reţetă tradiţională pregătită cu mult suflet. Produsul este afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,3 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 240 g flowpack sau cca1200 g vrac.
Termen de valabilitate(zile): 120
Modalități de ambalare: flow-pack
Salam domnesc
Salam domnesc
Dacă îţi plac sandvișurile, vei fi cucerit de savoarea salamului domnesc de la Moldova în Bucate. Produsul este afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la cca 1000 g
Termen de valabilitate(zile): 90
Modalități de ambalare: atm
Salam regal
Salam regal
Produs crud uscat, preparat din ingrediente de cea mai bună calitate, afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit, salamul regal de la Moldova în Bucate este un produs la care îţi doreşti să revii mereu. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 300 g
Termen de valabilitate(zile): 120
Modalități de ambalare: flow-pack
Salam Sinaia
Salam Sinaia
Cel mai gustos mic dejun este cel cu salam sinaia, afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 saptămâni la loc aerisit. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 300 g sau 700g.
Termen de valabilitate(zile): 120
Modalități de ambalare: flow-pack
Salam uscat
Salam uscat
Produs crud uscat, produs din ingrediente de cea mai bună calitate, afumat cu lemn de esenţă tare şi maturat timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1,2 kg carne se obţine 1 kg produs finit. Ambalat la 180 g sau 450 g
Termen de valabilitate(zile): 120
Modalități de ambalare: flow-pack
Salam zimbru
Salam zimbru
Amestecăm carnea cu mirodeniile, o afumăm cu lemn de esenţă tare şi o ţinem la maturare-uscare exact cât e nevoie pentru a obţine o savoare pe care ai căutat-o mereu și un gust ușor picant. Din 1,3 kg carne obţinem 1 kg produs finit. Ambalat la 300 g sau 670 g.
Termen de valabilitate(zile): 120
Modalitati de ambalare: flow-pack
Mușchi file crud-uscat
Mușchi file crud-uscat
Punem la afumat cu lemn de esenţă tare 1,4 kg de carne şi apoi o maturăm cu grijă timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Obţinem 1 kg de muşchi crud uscat şi aromat, cu gust specific românesc, aşa cum îl ştiai odată. Produsul este fabricat fără injectare sau malaxare. Ambalat la 250 – 300 g vid sau 800 – 850 g.
Termen de valabilitate(zile): 60
Modalități de ambalare: flow-pack
Ceafă de porc crud uscată
Ceafă de porc crud uscată
Unul dintre cele mai apreciate produse, ceafa de porc crud uscată este obţinută prin afumare cu rumeguş din lemn de fag şi maturare timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Din 1.4 kg de carne de cea mai bună calitate obţinem 1 kg de ceafă crud uscată, cu gust specific românesc, asa cum îl ştiai odată. Produs fabricat fără injectare sau malaxare. Ambalat la 250 – 300 g vid sau 800 – 850 g flowpack.
Termen de valabilitate(zile): 60
Modalități de ambalare: flow-pack