Rumenite

string(8) "rumenite" Semipreparate string(8) "rumenite" Preparate string(8) "rumenite" Pateuri string(8) "rumenite" Paste string(8) "rumenite" Mâncăruri string(8) "rumenite" Cărnuri string(8) "rumenite" Carne fresh

Muşchi file rumenit

Muşchi file rumenit

Creat cu pasiune de o întreagă echipă de maeștri bucătari, mușchiul file rumenit de la Moldova în bucate este alegerea perfectă pentru cele mai savuroase mese!  Fără E-uri. Fără aditivi. Fără conservanți. Cu ingrediente naturale.

Salam de vara rumenit

Salam de vara rumenit

Produs prin coacere și afumare, din ingrediente 100% naturale, salamul de vară rumenit de la Moldova în Bucate are o savoare unică la care îți dorești să revii.

Salam rumenit

Salam rumenit

Este ideal pentru cele mai savuroase sandviciuri, alături de legume proaspete. Cu gust bogat, unic, salamul rumenit de la Moldova în bucate este produs din ingrediente 100% naturale, printr-o procedură inovatoare de coacere și afumare.

Cârnați țărănești rumeniți

Cârnați țărănești rumeniți

Fabricați printr-o procedură inovatoare, coacere și afumare, cârnații țărănești rumeniți au un gust cu adevărat delicios, diferit de tot ce ai încercat până acum.

Ceafă rumenită

Ceafă rumenită

Uneori nu ai timp să gătești. Dar întotdeauna trebuie să ai grijă la sănătate! Ceafa rumenită Moldova în Bucate este ideală pentru aperitive și sandviciuri, în orice moment al zilei.