Am lansat o extensie a gamei Moldova în Bucate în colaborare cu chef Horia Vîrlan

Postat in: 27 mart. 2018

Ne bucurăm să anunțăm lansarea unei noi linii de produse gustoase și sănătoase ce poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan.

Noua gamă cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate.
Burgerul de vită Moldova în Bucate este realizat exclusiv din antricot de vită, fără E-uri, fără aditivi. De asemenea, Cârnăciorii de casă Moldova în Bucate – în două variante, simpli și picanți – nu conțin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale și carne de cea mai bună calitate. Gama este completată de Micii țărănești Moldova în Bucate, preparați după o rețetă specială, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate. Și, foarte important, au un gust delicios, doar poartă semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți chefi din România.

 

„Suntem bucuroși că buna colaborare pe care o avem cu Chef Horia Vîrlan are ca rezultat lansarea unei noi linii de produse Moldova în Bucate. Avem mare încredere în aceste produse pentru că au toate calitățile pentru a fi pe placul celor mai pretențioși consumatori: sunt absolut delicioase, dar și sănătoase. De aceea, ne propunem să dezvoltăm în continuare acest segment de semipreparate și carne proaspătă la caserolă, pe termen mediu și lung”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele beneficiază de un design atrăgător, dar și de un ambalaj funcțional și inovator ce permite creșterea termenului de valabilitate la 8-10 zile. Noua gamă este deja disponibilă în magazinele proprii din regiunea Moldovei, în magazinele tradiționale partenere din capitală și, în curând, va fi listată la nivel național într-unul dintre hypermarket-urile partenere.