Am lansat șase noi game de produse sănătoase Moldova în Bucate

Postat in: 27 mart. 2018

 

  • Gama de produse rumenite, inovație Moldova în Bucate –

 

În cadrul târgului Carnexpo 2017 – cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud estul Europei –  am lansat șase noi linii de produse inovatoare și sănătoase marca Moldova în Bucate.

“Preocuparea noastră este să îmbunătățim mereu calitatea produselor pe care le oferim, prin inovații și grijă permanentă la detalii. Ne bucurăm că am reușit să extindem portofoliul Moldova în Bucate cu o paletă largă de produse noi, sănătoase și gustoase, care să satisfacă gusturile și celor mai pretențioși consumatori. Avem multe noutăți, de la produse rumenite – unde am folosit o tehnologie de producție inovatoare – la produse din carne de porc mangaliță, specialități de rață și carne proaspată de  porc, pate cu 45% ficat sau mâncăruri la cutie fără E-uri și aditivi. Așadar, invităm toți românii la o masă sănătoasă cu Moldova în Bucate”,  spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

 

Produsele rumenite Moldova în Bucate, tehnologie inovatoare

Gama de produse rumenite Moldova în Bucate păstrează gustul tradițional de altădată și-l îmbogățește cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Produsele rumenite sunt fabricate prin coacere și afumare, procedură ce permite păstrarea unui standard superior de calitate. Produsele astfel pregătite au o savoare unică și sunt în același timp sănătoase, atribute ce definesc de altfel noua platformă de comunicare a brandului, “Mânânci sănătos cu Moldova în Bucate”.

Noua linie de produse rumenite se remarcă și printr-un ambalaj premium, cu design remarcabil, ce asigură o reală diferențiere la raft. “Este o gamă net diferită față de tot ce se găsește acum pe piață din punct de vedere calitate, inovație, packaging. Ne bucurăm că am reușit să lansăm aceste produse și avem convingerea că vor ajunge în scurt timp printre preferatele consumatorilor noștri” .

Gama de produse rumenite cuprinde în acest moment cinci sortimente, dintre care două specialități – Mușchi file rumenit și Ceafă rumenită, două tipuri de salam – Salam rumenit și Salam de vară rumenit și Cârnați țărănești rumeniți.

 

Specialități de rață și carne proaspătă de porc mangaliță de la Moldova în Bucate

Pentru consumatorii care apreciază carne deosebită, am lansat gama de specialități de rațăPiept și Pulpă de rață Moldova în Bucate – și gama de carne proaspătă de porc mangaliță Mușchiulet, Cotlet, Ceafă, Spată, Pulpă și Piept de porc mangaliță – cu tradiție în România. Carnea este 100% românească, atent selecționată și fasonată. Ambalajul este unul special, de tip skin, procedură ce asigură condiții mai bune de păstrare și un aspect atrăgător.

 

Carne proaspătă de porc de la Moldova în Bucate

Noua gamă cuprinde patru tipuri de carne proaspătă, fasonată – Șnițel din carne de porc, Ceafă de porc cu os, Cotlet de porc cu os, Carne tocată de porc și vită – la  gramaj fix, 520 grame.

Noile sotimente sunt din carne 100% românească, atent selecționată, neinjectată, pregătite cu grijă pentru consum.

 

Pate cu 45% ficat din porc și pui

 

Conservele de ficat Moldova în Bucate cu 45% ficat la 30 grame și 140 de grame sunt produse integral din carne de porc sau pui, bogate în fier și vitaminele A și B12. Nu conțin nici coloranți, nici alergeni.

 

Ambalajul are un design nou, atrăgător, ce diferențiază net produsele Moldova în Bucate și această linie în mod special.

 

Mâncăruri și ciorbe Moldova în Bucate, fără E-uri sau aditivi-sub sloganul “Ai timp pentru tine”

 

Rețetele tradiționale delicioase la conservă vin acum într-o nouă formulă, fără E-uri, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Niciodată nu a fost mai simplu să te bucuri de o mâncare gătită savuroasă și sănătoasă!

Noua linie de mâncăruri la cutie cuprinde: Chifteluțe cu sos, Varză cu afumătură, Mazăre cu piept de pui, Mazăre cu carne de vită, Chifteluțe cu sos, Sărmaluțe cu carne de porc și vită, Costiță cu fasole , Cârnăciori cu fasole, Ciolan cu fasole, Ciorbă de fasole cu afumătură, Ciorbă de pui, Ciorbă de vacuță, Ciorbă de burtă, Ciorbă rădăuțeană din belșug, Tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, Fasole bătută, Mâncare cu fasole, Ghiveci de legume.

 


Despre Vascar

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

 

Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

 

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

 

În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.