Aniversare Vascar: 33 de ani de succes în industria de procesare a cărnii

Postat in: 01 mai 2017

Vascar, companie cu capital 100% românesc, împlinește 33 de ani de activitate în luna mai a acestui an.
Înființată în 1984 la Vaslui, compania a avut o evoluție constantă, organică, pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România și oferă produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.
„De-a lungul timpului, ne-am adaptat realităţilor pieţei şi nevoilor mereu în schimbare ale clienţilor noştri. Însă, un lucru a rămas la fel. Calitatea este valoarea fundamentală ce defineşte şi modelează cultura noastră antreprenorială, fundaţia pe care se sprijină activitatea noastră de zi cu zi şi recunoaşterea Vascar pe piaţă” spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.
Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.
În 2015, gama Moldova în Bucate a fost îmbogățită cu un sortiment extins de mezeluri, preparate după rețete tradiționale moldovenești, cu condimente naturale. Produsele Moldova in Bucate respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu, fiind în același timp nu doar gustoase, ci și sănătoase.
O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri (Kaufland, Auchan, Billa, Cora) și magazine tradiționale partenere din capitală și principalele orașe din țară.
De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.
În rețeaua de magazine proprii, clienții Vascar beneficiază de 33% reducere la produse selectate, 33 de premii și multe surprize, pe tot parcursul lunii mai. „În fiecare an, în luna mai vom sărbători alături de clienții, partenerii și angajații noștri, fără de care nu am fi reușit să construim un brand de succes”, adaugă Vlad Ciuburciu.
În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.