Chef Horia Vîrlan a gătit din nou cu produse alese de la Moldova în Bucate

Postat in: 28 mart. 2018

Sute de clienți au trecut pragul magazinului Auchan Berceni, sâmbătă, 14 octombrie nu doar pentru cumpărăturile de weekend, dar și pentru a lua parte la un adevărat festin culinar pregătit de maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Horia Vîrlan a pregătit pe loc trei preparate delicioase: Gnocchi cu pastramă țărănească de curcan Moldova în Bucate și varză de Bruxelles în sos cremos de salvie, Risotto roșu din mix de cârnați de porc și cârnați măcelărești Moldova în Bucate cu busuioc, salată caldă cu piept de pui grille, bacon fiert și afumat Moldova în Bucate, avocado și roșii cherry.

„Produsele Moldova în bucate respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu, fiind în același timp nu doar gustoase, ci și sănătoase. Ne bucurăm că tot mai mulți români – nu doar din regiunea Moldovei, ci din toată țara – apreciază preparatele noastre și reputația gamei Moldova în bucate este în continuă creștere” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

 

Brandul „Moldova în Bucate” de la Vascar reprezintă o gamă completă de produse din carne și mâncăruri la cutie pregătite după rețete tradiționale. De la specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam bănățean, salam bavarez,  salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici) la mâncăruri la cutie (ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumatură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță, cârnăciori cu fasole, tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, ghiveci de legume).

Preparatele din carne Moldova în Bucate sunt ideale pentru o gustare rapidă, sau, pot fi folosite ca bază pentru mâncăruri.