Chef Horia Vîrlan a susținut primul show culinar cu produse „Moldova în Bucate” în magazinul Auchan

Postat in: 25 oct. 2016

Clienții care au vizitat magazinul Auchan Berceni sâmbătă, 22 octombrie, s-au putut bucura de bucate delicioase, pregătite pe loc de către maestrul bucătar Horia Vîrlan.
Cu această ocazie, produsele tradiționale „Moldova în Bucate” de la Vascar au fost ingredientele principale pentru cele mai savuroase mâncăruri: „Mușchi file țărănesc în sos fin de ciuperci de pădure și ierburi aromate”, „Paste rigatoni în sos din șunculiță țărănească și roșii coapte”, „Piept de pui umplut cu salam Victoria și Mozzarella, în sos de roșii” sau „Salată caldă cu cârnați Bucovineni și cartofi noi”.
„Preparatele „Moldova în bucate” au la bază rețete tradiționale moldovenești și sunt obținute din ingrediente de calitate superioară -peste 80% carne, fără aditivi, fără injectare sau malaxare. Sunt excelente pentru o gustare rapidă dar și ca bază pentru cele mai diverse mâncăruri. Gustul delicios și calitatea produselor noastre l-au inspirat și pe maestrul Horia Vîrlan care a mâncăruri savuroase, după rețete inedite. Acesta este doar primul eveniment de acest tip dintr-o serie pe care o pregătim în această perioadă”, declară Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Brandul „Moldova în Bucate” de la Vascar înseamnă o gamă completă de preparate din carne și mâncăruri la cutie după rețete tradiționale. De la specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez, salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici) la mâncăruri la cutie (ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumatură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță, cârnăciori cu fasole, tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, ghiveci de legume).