În 2018 țintim o creștere a cifrei de afaceri de 14%

Postat in: 29 mai 2018

Vascar a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro, reprezentând o creștere de aproximativ zece procente față de 2016.
Pentru anul acesta, estimăm o creștere de 14% a cifrei de afaceri a companiei față de anul precedent.
“În 2018 ne propunem să extindem distribuția la nivel național, prin intermediul hypermarket-urilor și magazinelor tradiționale partenere, dar și să ne consolidăm poziția în regiunea Moldovei. Credem în evoluție sustenabilă și parteneriate de lungă durată, de aceea punem mare preț pe calitate, inovație și promisiuni respectate. De altfel, calitatea este valoarea fundamentală ce defineşte şi modelează cultura antreprenorială Vascar, fundaţia pe care se sprijină activitatea noastră de zi cu zi”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

“La finalul anului trecut am lansat șapte game de produse noi, de la gama ce poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan, la produse rumenite – unde am folosit o tehnologie de producție specială, produse din carne de porc mangaliță, specialități de rață și carne proaspată de porc, pate cu 45% ficat sau mâncăruri la cutie fără E-uri și aditivi. Sunt produse de calitate superioară pentru care am primit un feedback foarte bun și care credem că răspund nevoilor actuale ale pieței. Așadar, Moldova în Bucate invită România la o masă sănătoasă și gustoasă”, adaugă Vlad Ciuburciu.