La aniversarea a 34 de ani, Vascar lansează o campanie promoțională pentru clienții fideli

Postat in: 01 mai 2018

În luna mai, brandul Vascar împlinește 34 de ani de activitate.

Cu ocazia acestei aniversări le oferim clienţilor posibilitatea să câştige zeci de vouchere și sute de premii în produse, pe tot parcursul lunii mai. Este modul nostru prin care le mulţumim că ne-au fost alături timp de 34 ani. Dacă e mai, e luna Vascar!, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.
Participă la promoție toți cei care fac cumpărături de minimum 30 de lei si utilizează cardul de fidelitate, din orice magazin Vascar, în perioada 26 aprilie – 30 mai. Lozul aniversar primit pe loc le poate aduce unul dintre cele 34 de vouchere în valoare de 50 de lei, 340 de produse Moldova in bucate măiestrite de Horia Vîrlan sau 340 de cutii cadou cu noile minipateuri cu 45% ficat Moldova in bucate.
“Dacă astăzi ocupăm un loc important pe piață, acest lucru se datorează faptului că ne-am respectat întotdeauna promisiunile față de clienți și parteneri și am pus mare preț pe calitate. Ne bucurăm că am reușit să oferim tuturor românilor, indiferent de regiune, posibilitatea de a alege natural, produse de calitate, sănătoase și mai gustoase ca oricând”

Vlad Ciuburciu

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other