Maestrul bucătar Horia Vîrlan a gătit cu produse „Moldova în Bucate” pentru toți clienții Auchan Titan

Postat in: 10 nov. 2016

Sute de clienți au trecut pragul magazinului Auchan Titan, luni, 7 noiembrie, și au asistat la un show culinar incendiar susținut de Chef Horia Vîrlan. Cei care au rămas până la final au fost răsplătiți cu bucate delicioase, pregătite cu talent și pasiune.
Ingredientele principale au fost produse din gama „Moldova în Bucate” de la Vascar. Mușhiul file țărănesc, Șunculița țărănească, Salamul Victoria și cârnații Bucovineni, toate din gama „Moldova în bucate”, s-au transformat în preparate delicioase, pregătite după rețete consacrate ale maestrului Horia Vîrlan: „Mușchi file țărănesc în sos fin de ciuperci de pădure și ierburi aromate”, „Paste rigatoni în sos din șunculiță țărănească și roșii coapte”, „Piept de pui umplut cu salam Victoria și Mozzarella, în sos de roșii” sau „Salată caldă cu cârnați Bucovineni și cartofi noi”.
„Preparatele „Moldova în bucate”, sunt obținute după o rețetă tradițională, folosind carne de cea mai bună calitate și condimente naturale. Produsele noastre nu sunt doar delicioase, ci și sănătoase, ideale pentru o gustare rapidă, sau ca bază pentru mâncăruri. Este al doilea cooking show live organizat de Vascar și ne propunem să continuăm această serie”, declară Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Brandul „Moldova în Bucate” de la Vascar înseamnă o gamă completă de preparate din carne și mâncăruri la cutie după rețete tradiționale. De la specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez, salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici) la mâncăruri la cutie (ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumatură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță, cârnăciori cu fasole, tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, ghiveci de legume).