Mușchiul File Crud Uscat Feliat de la Moldova în Bucate este Produsul anului 2017

Postat in: 22 mai 2017

Mușchiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova în Bucate, de la Vascar, a câștigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din carne. Competiția se află la a 8-a ediție în România și reprezintă cel mai amplu studiu de comportament al consumatorilor.
“Premiul Produsul Anului înseamnă mult pentru noi. Ne bucurăm că gustul savuros și calitatea produselor noastre sunt apreciate de toți românii, indiferent de regiune” spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.
În cadrul concursului, consumatorii au votat produsele preferate din perspectiva a trei criterii: inovație, atractivitate și satisfacție.
“Mușchiul file crud uscat este o specialitate premium cu un gust fin. Se adresează acelui segment de consumatori ce caută produse savuroase, dar și sănătoase, prezentate într-un ambalaj modern, ușor de manevrat, care să permită un consum rapid, comod și eficient” adaugă Vlad Ciuburciu.
Studiul s-a desfășurat în luna aprilie 2017, pe un panel de 6.000 de consumatori români, cu vârsta de peste 18 ani, într-un eșantion reprezentativ la nivel național. În competiție au fost înscrise produse din segmentul FMCG care au înregistrat o inovație în ultimele 18 luni.

MUȘCHIUL FILE CRUD USCAT FELIAT de la Moldova în bucate este pregătit după o rețetă tradițională românească. Punem la afumat cu lemn de esenţă tare 1,4 kg de carne şi apoi o maturăm cu grijă timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Obţinem 1 kg de muşchi crud uscat şi aromat, cu gust specific românesc, aşa cum îl ştiai odată.

###
Despre Vascar
Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.