Maestrul bucătar Horia Virlan susţine bucătăria tradiţională românească, atât timp cât ingredientele sunt alese cu grijă şi condimentele folosite sunt naturale.
Pentru că preparatele Moldova în bucate sunt create având la bază aceleaşi principii de calitate şi gust desăvârşit, Horia Virlan aduce experienţa sa bogată alături de cea a maeştrilor bucătari Vascar.
„Lansarea gamei complete de mezeluri Moldova în Bucate, sub conceptul Moldova în Bucate invită România la masă, la finalul anului trecut, a prilejuit reîntâlnirea cu chef Horia Virlan. Colaborarea a început firesc, pentru că acesta a fost impresionat de gustul bun şi calitatea preparatelor noastre”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.
Preocuparea Vascar a fost mereu să creeze produse gustoase, pe bază de reţete tradiţionale, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu. „Ne dorim să oferim o experienţă culinară superioară clienţilor noştri şi, aşa cum am declarat, Moldova invită România la masă, a adăugat Vlad Ciuburciu.