Chef Horia Vîrlan recomandă produsele Moldova în Bucate de la Vascar

Postat in: 31 mai 2016

Maestrul bucătar Horia Virlan susţine bucătăria tradiţională românească, atât timp cât ingredientele sunt alese cu grijă şi condimentele folosite sunt naturale.

 

Pentru că preparatele Moldova în bucate sunt create având la bază aceleaşi principii de calitate şi gust desăvârşit, Horia Virlan aduce experienţa sa bogată alături de cea a maeştrilor bucătari Vascar.

„Lansarea gamei complete de mezeluri Moldova în Bucate, sub conceptul Moldova în Bucate invită România la masă, la finalul anului trecut, a prilejuit reîntâlnirea cu chef Horia Virlan. Colaborarea a început firesc, pentru că acesta a fost impresionat de gustul bun şi calitatea preparatelor noastre”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Preocuparea Vascar a fost mereu să creeze produse gustoase, pe bază de reţete tradiţionale, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu. „Ne dorim să oferim o experienţă culinară superioară clienţilor noştri şi, aşa cum am declarat, Moldova invită România la masă, a adăugat Vlad Ciuburciu.

 

 

Produsele Moldova în bucate au la bază reţete tradiţionale moldoveneşti, cu carne şi mirodenii din belşug, şi arată că preparatele pe bază de carne pot fi şi gustoase, şi sănătoase.

Mâncarea din Moldova nu este doar gustoasă, ci trezeşte şi nostalgii: este mâncarea din copilărie, cea care se punea pe masă la sărbătorile din familie, pregătită după reţetele bunicii, mâncarea pe care o servim atunci când suntem cu cei dragi şi când vrem să ne amintim de vremurile bune, de momentele pe care le-am trăit împreună.

„De-a lungul timpului, am gătit în bucătării cu specific internaţional, bazat în principal pe “La cuisine française”, dar mie tot bucătăria românească mi-a rămas dragă, de aceea o şi promovez. Preparatele Moldova în bucate mi-au atras atenţia prin gustul fin al produselor tradiţionale româneşti şi ingredientele de calitate pe care le folosesc.   De aceea, pot garanta pentru calitatea gamei Moldova în Bucate, a declarat maestrul Horia Vîrlan.