Vascar a deschis primul magazin flagship „Moldova în Bucate”, la Bacău

Postat in: 06 sept. 2016

Vascar a lansat primul magazin concept „Moldova în bucate”, situat în centrul Bacăului.
Noul magazin se întinde pe o suprafață de 72 mp și a presupus o investiție de peste 45.000 euro. Magazinul este dotat cu echipamente performante, un sistem de iluminare complex și finisaje premium.
„Cel mai nou magazin din rețeaua Vascar își propune să ofere o prezentare mult mai bună a produselor „Moldova în bucate”, astfel încât clienții să beneficieze de o experiență de cumpărare superioară. Așa cum produsele „Moldova în bucate” înseamnă mai mult decât preparate tradiționale gustoase și sănătoase, seria de magazine concept, inaugurată o dată cu lansarea magazinului din Bacău, vine să amintească tuturor românilor că mâncărurile delicioase înseamnă și emoție, atmosferă plăcută, în compania unor oameni dragi”, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Sub brandul „Moldova în Bucate”, Vascar produce o gamă completă de preparate din carne și mâncăruri la cutie după rețete tradiționale. De la specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez, salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici) la mâncăruri la cutie (ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumatură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță, cârnăciori cu fasole, tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, ghiveci de legume).