Vascar a înregistrat o creștere de 12% a cifrei de afaceri în 2016

Postat in: 25 ian. 2017

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România, anunță o creștere de 12% a cifrei de afaceri în 2016, față de 2015.
Cea mai semnificativă evoluție se referă la segmentul preparatelor din carne, unde vânzările au crescut cu 16% față de anul precedent. Vânzările la conserve au înregistrat o creștere de 10% în 2016, față de anul trecut.
„Anul trecut a fost anul cu cea mai mare creștere a indicatorilor de business, în contextul investițiilor importante în extinderea canalelor de vânzare la nivel național, dar și în marketing și comunicare. 2016 este și un an important pentru evoluția brandului premium Moldova în Bucate, lansat la finalul lui 2015. Astăzi, este cel mai apreciat brand din portofoliul Vascar,” spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vânzările Vascar la preparatele de carne s-au dublat față de o zi obișnuită din an, cea mai mare creștere fiind la specialitățile țărănești și de sezon – tobă de casă, lebervurști – de la Moldova în Bucate.
„În 2017 vom continua să investim în extinderea parteneriatelor din retail, dar și în creșterea numărului de magazine proprii și a ponderii exporturilor în cifra de afaceri a companiei”, adaugă Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.